top of page

Hei!

JEG ER SIRI

Om meg

Mitt navn er Siri Røiseth, jeg er 32 år, oppvokst på Osterøy og bor nå i Bergen. I starten av 2020 sa jeg opp jobben min for å satse 100% på kunsten. Jeg og samboeren min leide ut leiligheten, innredet en varebil for å bo i og reiste rundt i Norge for inspirasjon. Samtidig solgte jeg bildene mine for å finansiere eventyret. Siden det har jeg levd av kunsten min.

 

Utstillinger

  • Soloutstilling på Madam Felle, Bryggen i Bergen mars-mai 2020

  • Gruppeutstilling Gategalleriet Bergen, roterende gruppeutstilling fra mai 2020 og videre

  • Gruppeutstilling Gategalleriet 5-års jubileum på Tine Meierier august 2020

  • Soloutstilling i Fløistuen, Fløyen i Bergen april-mai 2021

  • Soloutstilling Gategalleriet i Bergen 10. februar-mars 2022

Utdanning

2-årlig utdannelse i illustrasjon ved Høyskolen Kristiania og bachelor i internasjonal markedsføring ved BI.

Inspirasjonskilde

Jeg henter inspirasjon fra alt mulig rundt meg. Fra det som foregår i nyhetsbildet, gatekunst og naturen. Jeg får alltid de beste ideene når jeg er på reise eller ute i naturen.

Mål

Jeg ønsker å realisere alle ideene mine og bli flinkere til å skape mitt eget uttrykk. Det er mange teknikker og kunstformer jeg er interessert i å lære mer om. Målet mitt er blant annet å skape ting som tar opp aktuelle temaer. Gjerne på en varm eller humoristisk måte.

Arbeidsmetoder

De fleste verkene mine er først tegnet opp med blyant og blekk før jeg bearbeider farge og tekstur digitalt. Metoden kalles D.G.A eller Digital Graphic Artwork. Du kan lese mer om metoden her: https://www.fineart.no/doc/dga

BA 2021

BA 2020

bottom of page